Üdvözletem, William kuzin!

Bajaid orvoslására küldök neked két kis ikerleányt: ötesztendősek, bűbájosak és igen jól neveltek. Ha úgy érzed, hogy az egészséged megrendült, fojtsd meg őket egyenként vagy külön-külön, az életenergiájuk át fog áramlani beléd. Nagyon fontos, hogy saját kezűleg intézd a dolgot, és semmiképpen ne ontsd a vérüket, az megbontaná a kötést. Persze ha hagyod felnőni őket, az életerejük is gyarapodik majd, körülbelül harmincéves korig, amennyiben közben nem esnek teherbe. Belátásodra bízom, hogyan gazdálkodsz velük.

A legszebb az egészben, hogy bár nekromantikus kötésben állnak veled, nem lehet ellened felhasználni őket. Mivel ikrek, egymást tükrözik vissza, és ha egy varázsló szimpátiás kontaktust keres rajtuk keresztül, végtelenített hurokba kerül, ahonnan nem egykönnyen keveredik ki. Akár még arra is alkalmasak, hogy a segítségükkel kelepcébe csalj valakit, aki avatott kezű bűbájosnak véli magátt és ellenséges érzelmekkel viseltetik irántad.

Barátsággal üdvözöl:

A mi pontjaink: (5/5)
A ti pontjaitok: (4/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://carcosa.blog.hu/api/trackback/id/tr692270395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása