Felhívás!

Minden kedves olvasónktól szívesen várunk bármiféle írást ami szorosan, vagy akár csak érintőlegesen kötődhet a Carcosa kampány életéhez. Az első ilyen írás terveink szerint június 16-án meg is jelenik Borgg tollából. Az írások esetében fenntartjuk azt a jogot, hogy módosítsuk, illetve ha az nem megfelelő, akkor elutasítsuk. Az így beküldött cikkekért semmilyen ellenszolgáltatást nem tudunk nyújtani, de ha cikk megjelenik a szerző saját szignót kap, amit természetesen az írása végén feltüntetünk. Természtesen szívesen várunk kép és hanganyagot is a beküldött cikkhez. (Kép esetén preferáljuk a .jpg formátumot, illetve, a 575px szélességet, hanganyagnál pedig az .mp3 formátumot.)
A cikkeket a következő címre lehet küldeni: kriles@freemail.hu.

Jeff


2011.07.21

Kóros elfoglaltság végett az utóbbi másfél-két hétben a cikkek elmaradoztak. Pótlásuk folyamatban, így mind a mai napon, mind a hétvégén - kettő is - lesz cikkmegjelenés. Elnézés kérünk a csúszásokért!

2011.04.02

Kisebb baleset miatt, a mára tervezett kaland - második részének - publikálását el kellett halasztanunk! Elnézést mindenkitől! Helyette egy újabb cikk a Szerepjáték régészet rovatba.

2011.01.23

Elkészült az Arcképcsarnok, nagy köszönet Cheramisnak!

2011.01.21

Jelentős átalakítás történt a rovatokat illetően, és még ez se a végleges. Teljesebb és átláthatóbb blogra törekszünk, ezért ez az átalakítás el fog még tartani. Mindenkitől elnézést kérünk a kellemetlenségért!

2010.12.08

Sajnos a mai napra tervezett cikk, technikai okok miatt elmarad. Az olvasóktól elnézést kérünk!

2010.10.25

Kisebb betegség miatt a szombati cikk elmaradt, elnézést hogy nem reagáltunk hamarabb, de még vasárnap is reménykedünk a cikk elkészülésében.

2010.09.18

A mai cikkmegjelenést sajnos el kell halasztanunk, ugyanis a betegséghez egy előre nem látott konyhai vízelöntés is társult a szerkesztői munka akadályozásában. Mihelyst lehet, természetesen pótoljuk az elmaradásainkat.

2010.09.15

Sajnálatosan újabb betegség akadályozza a blog szerkesztését, ezért ma nem a tervezett post jelenik meg. Olvasóinktól elnézést kérünk. Sajnos a betegség kitolódhat, így előfordulhat, hogy szombaton is rendhagyó cikket kell közölnünk.

2010.09.02

Egy kisebb meghűlés miatt a mára tervezett cikkünk, a Szövevényes diplomácia című kaland folytatása holnapra csúszik. Kedves olvasóinktól elnézést kérünk!

2010.09.01

Mostantól nyomon lehet követni az oldalt ért változásokat, akár új funkció vagy új oldal, esetleg design módosulások léptek érvénybe.
Valamint, itt jelezhetitek, ha az oldallal, a cikkekel vagy a blog bármely részével kapcsolatban problémátok van, legyen az bármi nemű.

2010.08.11

- Sajnos a blog főszerkesztője Raoul Renier még egy kicsit türelmét kéri az olvasóknak, mivel nyári szabadsága és deppresszállása kitolódott erre a hétre is. Ígéri, amilyen gyorsan csak tudja, összkapja magát, de sűrű bocsánatkérések közepette jelzi, hogy a mai cikk ihlet hiánya miatt elmarad. Bocsánat!

2010 .07.28

- Sajnálatosan kavicsok kerültek a blog gépezetébe. Mint mindenkit, minket is utolért a nyári szabadság, illetve a már említett haláleset megbolygatta a napi rutint. Mindezek miatt az elkövetkezendő két hétben olyan cikkek kerülnek publikálásra, amelyeket a setting játékosai írtak és a tervezett cikkek között nem találhatóak. Addig is várjuk Raul Renier visszatérését, ami remélhetőleg augusztus második hetére valószinűsíthető.

2010.07.24

- Sajnálatos haláleset miatt a mai cikk publikálása elmarad. Olvasóinktól elnézést kérünk!

2010.07.23

- Köszönhetően a blog.hu-nak, mostantól a megosztási funkciók elérhetőek a Carcosa blogon is. Elsőre a Facebook Like, de ha igény lesz másra esetleg azt is bekapcsoljuk.

2010.07.14

- Technikai okokból a mai nap nem az előre tervezett cikk került ki, hanem egy irodalmi csemege.

2010.07.12

- Archivum átalakítása havi megjelenítésre.

2010.07.09

- Felkerült pár Pillanatkép az utóbbi játékülésekből, a továbbiakban ezek is frissülni fognak ha lezajlik egy-egy új játékülés.
- Mindíg az utolsó három játékból lesz egy-egy kép.

2010.07.06

- Kikerült a "Következő játékülések" oldaldoboz, ami kevésbé az olvasóknak, inkább a játékosoknak szól, hogy tudják milyen kalandokhoz csatlakozhatnak

2010.06.17

- Pár cikk képeinek rendberakása (Manipulátor, Normann ág, Dromdál család)
- Új térkép (frissítve, aktulazálva)
(Mindezekért köszönet Cheramisnak!)

2010.06.12

- A mai poszt mégis korán kikerül, olyan 11 órakor.
- Módosult a normann családfa cikke, plusz egy kép, plusz egy zene.

2010.06.10

- A szombati cikk (június 12.) némi késéssel, valamikor délután kerül majd ki. Igyekszünk 15:00-ra kirakni.

2010.06.05

- Némi késéssel került ma publikálásra a mai cikk. Elnézést az olvasóktól!

2010.06.02

- Szavazócsík csere (csúnya zöld négyzetek lecserélése szép piros halálfejekre - köszönet Rudinak a halálfejekért és Cheramisnak a csíkokért)
- Rovatok bevezetése
- Oldalpanelek is változtak picit (legalább is a pozícióik)

2010.05.30

- Új állandó oldal, a Tartalom, az Állandó oldalak között található
- Bejelentkező panel feljebb került, a könnyebb elérhetőség végett
- Szavazás funkció is elérhető, minden eddig megjelent cikkre lehet szavazni, kivéve az állandó oldalak közt találhatóak (ha lehet szavazzatok is)
- Pontverseny panel is elérhető, ami a cikkere leadott pontokat számolgatja
- Frissült a Carcosák Európában cikk, új térkép került fel (köszönet Cheramisnak)
- "Tovább" funkció átnevezése a sokkal stílusosabb, "Még távolról sincs vége" szófordulatra :)

A bejegyzés trackback címe:

https://carcosa.blog.hu/api/trackback/id/tr142044665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ungurján Carcosa 2011.06.07. 21:05:43

Tisztelt, kedves olvasók!

A mai naptól sajnálatos módon nem tudom tovább folytatni a Carcosa blogon végzett munkámat. Ettől a pillanattól kezdve nem vagyok a blog adminisztrátora, sem munkatársa.
Értelem szerűen a blogon megtalálható ellentétes információkat - mint például a Könyvtári nyitvatartást -, a módosításukig kérem tárgytalannak tekinteni.

A tulajdonos(ok)nak, szerkesztő(k)nek és a működtető(k)nek további sok sikert, az olvasóknak pedig további kellemes időtöltést kívánok!

Fra Servitus/Ungurján Carcosa

Flóri:) 2011.06.08. 13:36:09

OFF: Történt valami vagy csak áthelyezted az erőforrásokat?

Sok sikert a továbbiakban!

Furore Carcosa 2011.06.25. 04:49:26

Mivel pillanatnyilag csupán egyetlen szerkesztőnk van, aki hétvégi program miatt nincs gépközelben, a mai napra tervezett cikket csak estefelé tudjuk közzétenni. Az olvasóknak és a családtagoknak szíves türelmüket kérjük.
süti beállítások módosítása