Kedves William!

Sajnálattal hallom, hogy meghűlés kínoz. Semmiféleképpen nem szabad elhanyagolni: bár önmagában nem túl veszélyes, legyengíti a szervezetet, és kaput nyithat a komolyab betegségeknek. Szerencsére van rá egy régi receptúrám, ami mindig beválik.

Mellékelten küldök neked egy bödön vadmézet és egy tucat citromot. Egy csésze mézre facsarj rá fél citromot, melegítsd fel az egészet, és idd meg egyszerre, amilyen forrón csak tudod. Ezt ismételd meg napjában háromszor, mindig ugyanabban az időpontban, lehetőleg étkezés előtt. Ha nem találod elég erősnek, mustárt vagy borsot is keverhetsz bele. Kicsit tömény ital, de csodákat fog művelni a nátháddal.

Végezetül egy jótanács: az orvosodat sürgősen köttesd fel. Az érvágás nem segít a megfázáson, csak gyengülni fogsz tőle, gyógyulni nem. Nem tudom, hol tanulta ezt a sarlatánságot – nyilván valami egyetemen –, de minél előbb megszabadulsz tőle, annál jobban jársz.

Szeretettel ölel:

A mi pontjaink: (5/5)
A ti pontjaitok: (4/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://carcosa.blog.hu/api/trackback/id/tr382270356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása